fbpx
Cine suntem - Skyrol
Oferim tuturor persoanelor şi întreprinderilor care doresc să se extindă în mediul online, şansa de a căpăta o prezență puternică pe Internet. Cum? Prin crearea de websiteuri de calitate şi prin implementarea unei strategii de marketing digital bine pusă la punct, astfel încât să atingi potenţialul maxim al afacerii tale. Pachete de servicii complete de web design și marketing online, personalizate pentru compania ta. Serviciile noastre sunt orientate către rezultate, prin urmare vei fi informat periodic despre evoluţia imaginii tale în mediul online.
agentie marketing, web design, promovare online, servicii publicitate, creare brand, magazine online, site prezentare
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cine suntem

Cine suntem?

Pe scurt, Skyrol este o agenţie de publicitate și web design ce oferă servicii specializate și complete. Ce înseamnă asta, mai precis? Înseamnă că prin intermediul nostru, firma ta se va bucura de o imagine bine pusă la punct în mediul online. Dacă inspiri profesionalism şi încredere, atunci şi clienţii te vor urma.

Îţi oferim pachete de servicii complete de web design și marketing online, personalizate pentru compania ta. Serviciile noastre sunt orientate către rezultate, prin urmare vei fi informat periodic despre evoluţia imaginii tale în mediul online.

Ce oferim?

Oferim crearea de website-uri cu un aspect fresh, profesionist și potrivit domeniului de activitate al firmei tale. De asemenea, poți opta și pentru strategii de marketing digital elaborate după grupul țintă al afacerii tale.

Sunt diferite tipologii de clienţi, de servicii sau produse, aşa că atât site-ul creat cât și marketingul trebuie să se adapteze conform acestora. Ar fi greşit să aplicăm aceeaşi formulă peste tot. De exemplu, un site care abia a fost creat, are nevoie de cu totul altă strategie în comparaţie cu unul care deja are conţinut şi o prezență în motoarele de căutare.

Printre serviciile noastre se numără:

  • Web Design (site-uri de prezentare sau magazine online);
  • Blogging & Social Media Marketing;
  • Creare și implementare reclame;
  • Design grafică publicitară;
  • Tehnici SEO şi altele.

Suntem convinşi că împreună vom atinge obiectivele dorite!

Website Analytics0%
Marketing Analytics0%
Content Analytics0%
Market Analytics0%
Ads Analytics0%

Cu ce ne ocupăm?

Rolul nostru este să te ajutăm să pui în valoare serviciul/produsul pe care îl oferi. Ne folosim de experienţa noastră de web design și marketing online pentru a propulsa firma ta către alte înălţimi. Cu un website bine pus la punct, ușor de vizualizat și bine structurat, cât și prin intermediul strategiilor noastre de promovare online, firma ta va deveni un brand cunoscut, un adevărat generator de clienţi.

De ce SkyRol?

O întrebare legitimă pentru oricine cochetează cu ideea de a colabora cu noi. Care sunt elementele ce fac Skyrol atât de special? Noi am zice că sunt multe, dar le vom enumera pe cele esenţiale:

Ştim ce facem. Pentru fiecare website creat și/sau campanie de marketing, avem o strategie anume, personalizată după tipul de produs/serviciu pe care îl promovăm. Nu se pot aplica aceleaşi tehnici pentru un serviciu de închirieri maşini şi produsele unei cofetării.

Clienţii sunt diferiţi, nevoile lor la fel aşa că abordarea trebuie gândită corespunzător. De aceea, în etapa iniţială, analizăm piaţa, comportamentele clienţilor cât şi activitatea acestora în mediul online.

De asemenea şi crearea site-ului joacă un rol esenţial. Fiecare componentă trebuie şlefuită pentru a se atinge obiectivul final: atragerea clienţilor potriviţi!

Suntem creativi. Concepem şi punem la punct campanii de Social Media Marketing adaptate după publicul ţintă. Este important ca produsul tău să se bucure de o expunere cât mai cuprinzătoare, însă este şi mai important să fie cea corectă!

Știm ce facem0%
Suntem creativi0%
Nu te lăsăm la greu0%
Optimizare servicii0%
Vizibilitate0%

Nu doar atât, însă ne vom asigura că brandul firmei tale să capete o reputaţie ce inspiră seriozitate, profesionalism şi încredere. Evident, toate se obţin prin muncă şi răbdare! În funcție de preferințele tale, vom crea şi logo, bannere și/sau texte captivante şi te vom ajuta să îţi îmbunătăţeşti prezenta în mediul online. Afacerea ta merită o identitate proprie!

Nu te lăsăm la greu. Mediul online este într-o continuă schimbare. Ce funcţiona acum câteva luni, în prezent, poate nu mai are niciun efect. Clienţii sunt din ce în ce mai pretenţioşi, aşteptările din ce în ce mai mari şi o mică eroare pe site, sau o neregulă pe contul de social media, poate fi un motiv îndeajuns pentru a opta pentru competiţie.

Nu doar implementăm ci și optimizăm. Orice strategie de promovare pe care o vom propune va fi atent monitorizată. În funcție de rezultate vom reuși să identificăm aspectele care necesită îmbunătățire și să alegem variante de otpimizare. Diferența stă în detalii!

Vizibilitate asupra întregului proces. Vei ști mereu în ce stagiu se află proiectul tău. Îți vom trimite rapoarte lunare pentru o bună înțelegere a evoluției brandului tău online. Dacă este vorba de creare website, vei avea mereu un cuvânt de spus în procesul de design. Vrem că rezultatele să fie pe placul tău!

Ai fi surprins ce impact negativ poate avea chiar o diacritică pusă greşit! În mediul online, încrederea este foarte greu de câştigat şi uşor de pierdut. Însă, pentru asta suntem noi. Skyrol te va ajuta să transmiţi mesajul corect către clienţii tăi!

Mai precis..

Skyrol înseamnă o agenţie de web design si marketing online care are ca obiectiv principal promovarea imaginii tale în mediul virtual. Oferim tuturor persoanelor şi întreprinderilor care doresc să se extindă în mediul online, şansa de a căpăta o prezență puternică pe Internet. Cum? Prin crearea de websiteuri de calitate şi prin  implementarea unei strategii de marketing digital bine pusă la punct, astfel încât să atingi potenţialul maxim al afacerii tale.

De-a lungul anilor am învăţat din greşeli, ne-am perfecţionat tehnicile şi încă continuăm să învăţăm. Webdesign-ul și marketingul online au devenit o pasiune pentru noi şi în fiecare zi descoperim cu plăcere încă un mic detaliu care rafinează cunoştinţele noastre. Sunt domenii care merg foarte bine împreună și se completeaza reciproc. Ne-am specializat în aceste activități şi uneori ne este foarte greu să ne desprindem de lumea fascinantă a marketingului digital.

Suntem o echipă de oameni diverşi, cu idei diferite, însă tocmai aceste elemente completează un întreg. Un întreg unit care obţine rezultate excelente!

Aşadar, dacă doreşti să beneficiezi de oricare din serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi chiar acum. În cel mai scurt timp posibil, un specialist Skyrol va prelua cererea ta şi va veni cu soluţii!

Care sunt valorile Skyrol?

Transparenţă 100%. Vei şti exact pentru ce servicii plăteşti şi de ce ai nevoie de ele.

Rapoarte detaliate. Singura metodă pentru a ţine evidenţa progresului este de a compara datele (cele anterioare cu cele din prezent). Furnizăm rapoarte detaliate pentru a explica exact care a fost strategia aplicată şi obiectivul de atins.

Consultant dedicat. Afacerea ta merită atenţia noastră în proporţie de 100% şi intenţionam să ne ţinem de cuvânt. Vei fi desemnat unui specialist care se va ocupa de promovarea businessului tău.

Promptitudine. Ne place să fim rapizi şi eficienţi mai ales cu timpul tău.

Profesionalism. Ne ţinem de cuvânt fiindcă ne pasă de clienţii noştri.

Prețuri avantajoase. Doar fiindcă un produs este scump, nu înseamnă că este și bun. Ne tratăm clienții cu respect și de aceea am ales prețuri corecte pentru serviciile noastre.

Transparență 100%0%
Rapoarte detaliate0%
Promptitudine0%
Profesionalism0%
Prețuri avantajoase0%

ECHIPA NOASTRA

laura-skyrol

LAURA

Lead Designer
vasile-skyrol

VASILE

SEO Architect
mihaela-skyrol

MIHAELA

Content Writing Specialist
lucian-skyrol

LUCIAN

Full-stack Developer
mihaela2-skyrol

MIHAELA

Social Media Specialist
stefania

STEFANIA

PPC Expert
radu-skyrol

RADU

Sales Lead
l-skyrol
Trimite-ne un CV!
contact@skyrol.ro

SERVICIILE NOASTRE

Skyrol este o agenție de webdesign și publicitate ce oferă servicii complete pentru creare de website-uri unice, profesioniste, personalizate pentru afacerea ta și promovare online.

Website personalizat

Lasă-te descoperit de clienții tăi! Te putem ajuta să comunici mai ușor cu ei printr-un website structurat după nevoile afacerii tale.

Mentenanță website

Siguranță și control. Un site de calitate înseamnă siguranța datelor și actualizări constante, programate in beneficiul tău și a clienților tăi.

Facebook ads

Interacționează direct cu clienții tăi! Facebook poate fi folosit în avantajul afacerii tale. Cum? Prin reclame personalizate cu mesaje aparte.

Instagram ads

O poza face cât 1000 de cuvinte. Însă ce spui de o poza cu mesaj adresat grupului de oameni ce îți sunt sau pot deveni clienți?

Google search ads

Fii la îndemâna clienților tăi! Mai orice cautare online începe cu Google. Site-ul tău poate fi printre primele opțiuni.

Youtube ads

Fii memorabil cu Youtube ads. Într-un video de 30 de secunde poți spune mult mai multe decât în orice articol sau pagină de prezentare.

Alege să fii diferit! Înainte să pornești la drum, iată ce ar trebui să știi: