fbpx
Creare magazin online: Descoperă soluțiile e-commerce de la Skyrol!
Sunteți la început de drum în comerțul electronic sau doriți să faceti trecerea la o platformă de cumpărături online mai performantă? Avem o soluție de magazin online optimă pentru orice afacere, cu multiple funcționalități și ușor de customizat pentru obținerea unei identități grafice profesionale.
creare magazin, magazin online, responsive, integrare awb, seo inclus, panou administrare
15135
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15135,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Implementăm soluții online bazate pe nevoile și planurile tale de afacere

MAGAZINE ONLINE

WEBSITE PREZENTARE

Fără o prezență online, nu doar că vei pierde potențiali clienți, însă există riscul să îi pierzi și pe cei pe care îi ai deja.

GOOGLE SEARCH ADS

Fii la îndemâna clienților tăi! Mai orice cautare online începe cu Google. Site-ul tău poate fi printre primele opțiuni!

MENTENANȚĂ

Acordăm mentenanță gratuită pentru un anumit interval de timp cât și posibilitatea de a beneficia de un pachet contra cost pe viitor.

CONTACT

Completează formularul de contact și îți răspundem rapid la toate întrebările.

ALEGE SĂ FII DIFERIT!

CREARE MAGAZIN ONLINE: CE VOM FACE PENTRU TINE

Sunteți la început de drum în comerțul electronic sau doriți să faceti trecerea la o platformă de cumpărături online mai performantă? Avem o soluție de magazin online optimă pentru orice afacere, cu multiple funcționalități și ușor de customizat pentru obținerea unei identități grafice profesionale. Îți stăm la dispoziție oricând pentru a crea un magazin online profesionist!

Număr nelimitat de produse

Pornind de la categorii, subcategorii și până la produse, soluția noastră de ecommerce vă permite un număr nelimitat de astfel de pagini. Totul fără a afecta viteza de încărcare.

100% responsive

Clienții tăi vor putea accesa magazinul indiferent dacă folosesc un PC, laptop, tabletă sau telefon. Comenzile vor fi plasate cu real succes de pe orice device fix sau mobil uzual.

Magazin optimizat SEO

Pentru că o campanie SEO este esențială în viața unui magazin online, oferim soluții 100% optimizate pentru motoarele de căutare. SEO On-page făcut de echipa noastră de promovare.

Comandă rapidă

Vrei sî iți scutești clienții de formularele interminabile la nivelul comenzilor efectuate? Acum poți activa o funcție prin intermediul căreia comenzile să poată fi plasate extrem de rapid.

Facturare online

Oferim posibilitatea integrării unui sistem complet administrabil de eliberare a facturilor. Acum totul se poate factura automat, cu ajutorul unei funcții care emite facturile.

Integrare AWB

Emiteti în mod automat orice tip de AWB pentru companiile cunoscute de curierat. Urgent Curier, DPD, Fan Curier sau Cargus sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le oferim.

Import de produse din feed

Ai un magazin vechi sau pur și simplu vei folosi feed-uri de produse pentru stocurile reale? Alege soluția noastră de creare magazin online și te poți bucura de import extrem de rapid.

Social media

Conturile de socializare vor fi integrate alături de magazinul tău online. Conectare cu ajutorul conturilor de Facebook sau Twitter, share automat pe paginile tale și multe alte opțiuni utile.

Comparator

Vizitatorii au prilejul de a compara în interfața de bază prețurile mai multor produse similare. Și nu doar atât, pe lângă preț pot compara caracteristici, stocuri, imagini sau accesoriile incluse.

SEO inclus

Soluții de optimizare SEO pentru a spori vizibilitatea în cadrul motoarelor de căutare. Pentru ca site-ul tău să aibă șanse de reușită în Google (de exemplu), trebuie implementată o strategie de SEO chiar din momentul creării websiteului. Noi ne vom ocupa de on-page SEO pentru a oferi o viteză de încărcare excelentă și un cod valid, fără erori.

Galerie foto

Se spune că o poză valorează cât 1000 de cuvinte. Și într-o lume în care majoritatea oamenilor petrec maxim 30 de secunde pe un site înainte de a se hotărî să ramână, este vital să te folosești de toate “trucurile” posibile. Fotografiile bine realizate și implementate în locurile potrivite, vor atrage atenția clienților tăi și ii vor determina să citească și informația de pe website.

Nu doar atât, însă modulul de galerii foto este gratuit și vei avea șansa să pui câte imagini vrei fără nici un cost extra. Poți alege între galerii, slide-uri sau cataloage de produse.

Încărcare rapidă

Așa cum am menționat, unui utilizator îi ia între 10 și 30 de secunde pentru a se hotărî dacă răman pe un website sau nu. Asta este intervalul pe care îl ai la dispozitie să îți convingi clienții că ceea ce oferi tu, chiar merită. Așadar, ai nevoie de un site care se încarcă rapid și corect.

Noi ținem cont de acest aspect chiar încă din faza incipientă de creare a site-ului. Lucrăm cu platforme performante, updatate la zi și care nu au probleme la încărcarea elementelor de pe pagină. Nu doar atât, însă specialiștii noștri vor analiza cu atenție site-ul pentru a elimina orice problemă.

Promoții / Fidelizare

Iți dorești fidelizarea actualilor clienți? Nu ramâne decât să ieși la rampa cu promoții de sezon sau chiar cu reduceri permanente pentru clienții care își arată interesul în mod constant.

Integrare afiliere

Afilierea face parte din angrenajul marketingului online iar scopul nostru este să te ajutăm. Acum poți avea propriul sistem de afiliere prin care să îți poți renumera colaboratorii.

Newsletter

Campanii de newsletter direct de pe serverul tău, fără costuri adiționale. Alege să realizezi un newsletter și să îl poți trimite unei liste de clienți prin intermediul opțiunii pe care o oferim.

Plăți online

Plata online este un must have pentru orice magazin din Romania. Acum poți avea opțiuni de plată diversificate – plata ramburs, prin SMS, plată cu cardul sau prin OP.

Blog integrat

Pentru a putea publica noutăți și articole de interes general, vom instala un blog ce poate fi utilizat cu succes din interiorul panoului de administrare.

Panou administrare

Întreaga activitate de manageriere a magazinului online se face intuitiv, folosind un panou de administrare modern. Management produse, clienți & comenzi.

Grupuri clienți

Administratori, consilieri sau clienți – poti sorta utilizatorii magazinului tău și în același timp poți acorda discount-uri doar anumitor clienți pe care îi consideri consumatori fideli.

Consiliere promovare

În vederea promovării online a magazinului pe care vi-l oferim, acum veți beneficia de întregul suport acordat de departamentul nostru de marketing. SEO, PPC sau Social Media.

Suport email / telefonic

Suportul pe care îl acordam este rapid și eficient. În funcție de pachetul ales, poți beneficia de suport prin email sau prin telefon, intervențiile noastre fiind prompte și de calitate.

Pagina contact

Pachetul nostru oferă și crearea unei pagini de contact personalizată. Practic, această pagină se va transforma într-o carte de vizită virtuală.

Le puteți spune clienților voștri într-o manieră clară și concisă cum vă pot contacta. De asemenea vom introduce adresa sediului vostru  pe Google Maps.

Google places

Dacă nu ești pe google, practic nu exiști. Asta ar fi una dintre frazele susținute de majoritatea specialiștilor de SEO cât și de noi. Prin intermediul Google Places, clienții te vor găsi mult mai ușor și pot lăsa și recenzii.

Multilanguage

Magazin online în mai multe limbi? Bineințeles că se poate apela la o astfel de soluție, activitatea derulată fiind extinsă și în alte orașe și regiuni din străinătate.

Catalog produse

Îți dorești un catalog de produse personalizat? Alege această funcție pentru a prezenta produsele aflate la promoție într-o anumită perioadă a anului și nu numai.

Suport https

Pentru un plus de siguranță și de încredere din partea clienților magazinului tău, poți opta pentru un sistem HTTPS – soluția ideală pentru securizarea conturilor și a plăților.

Vei beneficia și de multe alte funcționalități și servicii de calitate:

Blog integrat

Îți oferim blog integrat în site, cu același design pentru consistență și profesionalism. Noutăți, știri și articolele de interes pot fi postate pe blog pentru a menține atenția clienților tăi.

Dacă dorești să și monetizezi acest blog, îți punem la dispoziție variante de reclame/bannere. Pentru mai multe detalii, te invităm să intri în contact cu unul dintre specialiștii noștri.

Pagini nelimitat

Dacă vei dori să îți extinzi website-ul, noi te putem ajuta. Soluția oferită de noi este 100% administrabilă și vei putea să creezi câte pagini noi dorești fără bătăi de cap.

Îți punem la dispoziție și câteva sfaturi de SEO pentru a indexa aceste pagini cu succes în motoarele de căutare.

Imagini nelimitat

Fotografiile sunt foarte importante pentru a transmite un mesaj în mediul online. Toate site-urile create de noi îți oferă posibilitatea să încarci câte imagini dorești. De ce să nu ai galerii interesante și atractive?

Mail nelimitat

Vei beneficia gratuit de câte conturi de email personalizate dorești. În funcție de activitatea voastră, vă recomandăm să vă alegeți 2-3 conturi principale. Utilizând domeniul site-ului tău, îți vom crea conturi de email personalizate și ușor de accesat.

Garanție

Vei beneficia de garanție pentru o perioadă de 6 luni la fiecare site creat de echipa noastră. Ce înseamnă asta mai precis? Înseamnă că produsul final pe care vi l-am oferit, va rămâne funcțional și fără probleme. Iar dacă acestea apar, le vom repara noi, GRATUIT.

*garanția își pierde validitatea dacă ați intervenit în liniile de cod ale website-ului sau ați alterat în vreo manieră funcționabilitatea website-ul pe care vi l-am livrat initial.

Domenii și găzduire

Dacă nu ai domeniu sau un plan de găzduire, noi te putem ajuta și la acest aspect. Împreună putem identifica cel mai bun nume pentru site-ul tău cât și o soluție de găzduire avantajoasă.

De asemenea, oferim și varianta de a vă găzdui site-ul pe serverele noastre. Asta nu înseamnă că nu vei avea acces în spatele site-ului. Vom crea un cont special de FTP prin intermediul căruia poți accesa fisierele/baza de date ale website-ului tău. Nu recomandăm să faci modificări decât dacă ai cunoștințele necesare.

Mentenanță

Prin mentenanță se oferă o atât o bună mentenanță a site-ului cât și aplicarea unor update-uri necesare, repararea de erori, back-up, curățare/protecție antivirus și alte situații neprevăzute.

Aceste acțiuni sunt fundamentale pentru un website funcțional și ușor de accesat. Noi vă punem la dispoziție câteva pachete de care puteți profita chiar acum. Nu doar atât, însă dacă site-ul este creat de echipa noastră, prima luna de mentenanță este GRATUITĂ.

Suport tehnic

Pentru orice nelămurire sau problemă întâmpinată cu website-ul creat de echipa noastră, ne puteți contacta prin email și în cel mult 24h veți primi un răspuns. Noi găsim soluția pentru orice problemă!

Consultanță promovare

Crearea unui site este abia primul pas făcut pentru a va întări prezența online. Fără tehnici de promovare bine puse la punct, va fi aproape imposibil să ajungeți la clienții voștri. Consultanții noștri de marketing vă pot ajuta să implementați o strategie bine pusă la punct și de care să beneficiați pe termen lung.