fbpx
Cum pot crea un website pentru afacerea mea? Afla acum!
36
post-template-default,single,single-post,postid-36,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Afacerea ta încă nu are site? De ce să mai aștepți?

cum pot crea un website pentru afacerea mea

Afacerea ta încă nu are site? De ce să mai aștepți?

Cum pot crea un website pentru afacerea mea? Este mai simplu decât crezi!

În era digitală, accesarea unui website a devenit un gest banal, efectuat în doar câteva click-uri și dacă informația nu ne interesează, tot la fel de rapid părăsim siteul. Ușor, ușor, ne-am educat să sustragem esența unui subiect mediatizat doar din câteva paragrafe și preferabil din mai multe surse. 

Timpul este o resursă prețioasă și prea puțini oameni vor să petreacă mai mult de 2-3 minute citind o postare sau un articol. Vrem ca totul să decurca rapid, cât mai clar și cu cât mai puțîn efort. Absolut aceeași abordare o au și clienții tăi. Nu vor să se complice să citească despre afacerea ta în nu știu ce afiș sau banner pe care îl ai expus. Deși și aceste elemente își au rolul lor (mai ales în identificarea locației), în prezent nu sunt îndeajuns.

am-nevoie-de-un-site-pentru-afacerea-mea

Căutarea începe online. Dacă nu poți fi găsit în mediul virtual, cum să câștigi clienți noi? De aceea este absolut vital pentru mai orice tip de business să își consolideze o prezență online. Cum? Strategia de marketing digital poate fi destul de complexă, însă totul încep cu pași mici, mai precis să găseșți răspunsul la întrebarea “Cum pot crea un website pentru afacerea mea?”


Variantele, dacă ar fi să simplificăm, sunt doar două:

skyrol branding
  1. Înveți să faci site-uri singur și te apuci de treabă (cumperi domeniu, găzduire, templates etc.)
  2. Apelezi la profesionișți în webdesign.

Totul depinde de disponibilitatea ta și de suma pe care vrei să o investeșți. Dacă eșți interesat de un site mai complex, care să ofere diverse funcționalități, atunci ar fi de preferat să apelezi la profesionișți. Nu îți dăm acest sfat doar fiindcă și Skyrol este o firma de webdesign, ci fiindcă alegând să colaborezi cu oameni care chiar știu ce fac, ajungi să te scutesti de multe bătăi de cap.

Nu ești convins că ai nevoie de un site? Citește acest articol pentru a descoperi 5 motive pentru a crea un site pentru afacerea ta.


Cum te poți bucura de un site nou chiar astăzi?

Știm că teoria deseori nu se îmbină și cu practica, însă în cazul acesta este adevărat. Cum poți să creezi un site pentru afacerea ta? Iată de ce trebuie să ții cont:

Gândește-te la clienții tăi. Ce fel de oameni sunt, dacă i-ai descrie? Din ce categorie de vârstă fac parte? Ce produse sau servicii preferă să cumpere cel mai des? Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta nu doar să alegi o temă inspirată pentru site-ul tău, însă să-l și structurezi în așa manieră încât să fie pe placul lor. La final, businessul tău are succes doar dacă ai clienți care te apreciază.

Descrie-ți serviciile/produsele urmărind o structură clară și ușor de înțeles. Așa cum am mai mentionant, nimeni nu vrea să își petreacă o veșnicie până își da seama despre ce este site-ul tău sau ce le oferi. Dacă nu vrei să scrii tu textul pentru site, poți angaja un copywriter. Este foarte important că oamenii să înțeleagă din primele 5 secunde despre ce este firma ta. Vinzi pantofi? Ar fi bine să fie un banner mare cu încălțăminte si o frază care să le atragă atenția. Ai o firma de patiserie? Poze cu brioșe proaspete (atent editate) pot să stârnească interesul asociate de cuvinte cu un puternic impact emoțional (proaspăt, delicious, savuros etc.).

Atage atenția asupra unei oferte speciale. Nu ar fi o idee rea să pregăteșți o surpriză celor care îți vizitează site-ul. Poate un cupon de reducere?

Nu uita să fii activ și pe site-urile de socializare. Facebook și Instagram sunt 2 platforme populare în România, așa că este vital să îți expui produsele tale și acolo.

Bine, discuția inițială a fost despre “cum pot crea un site pentru afacerea mea”, însă am considerat că nu trebuie neglijate și aspectele de promovare. Practic un site + conturile social media sunt fundația pe care vei construi imaginea produsului sau serviciului tău. Orice antrepenor trebuie să se educe în ceea ce privește marketingul digital. Este si pe viitor va deveni un intrument esențial pentru orice tip de business. 

Așadar, cum poți avea un website de calitate chiar astăzi? Bine, site-ul nu va fi gata într-o zi (asta dacă vrei totuși un site de calitate), însă acțiunea în acest sens poate fi demarată AZI!


Skyrol te poate ajuta la acest aspect. Uite ce îți propunem:

social media impact
  1. O discuție inițială (scurtă) pentru a înțelege mai multe elemente despre businessul tău (clienți, produse / servicii etc.)
  2. Alegerea unui domeniu și găzduire (orice site are nevoie de un domeniu: i.e. floricica.ro)
  3. Stabilirea structurii site-ului (cum vrei să arate)
  4. Stabilirea responsabilităților pentru text, poze (de regulă acestea sunt furnizate de client)
  5. Stabilirea unui deadline și a unui preț.
  6. Noi mergem pe transparență și corectitudine. Vei sti din ziua 1 ce primeșți și când îți va fi livrat site-ul. Dacă la final tu eșți mulțumit, înseamnă că și noi avem multe motive să fim mulțumiți.

Dacă nu știi ce tip de site ți-ar plăcea, te poți inspira de la ultimele noastre 2 proiecte:

Așteptăm să ne contactezi. Fă astăzi primul pas pentru a-ți aduce afacerea ta în mediul online. De ce să îți faci clienții să aștepte? 

No Comments

Post A Comment