fbpx
Cum te putem ajuta - Skyrol
Rolul nostru este să te ajutăm să pui în valoare serviciul/produsul pe care îl oferi. Ne folosim de experienţa noastră de web design și marketing online pentru a propulsa firma ta către alte înălţimi. Cu un website bine pus la punct, ușor de vizualizat și bine structurat, cât și prin intermediul strategiilor noastre de promovare online, firma ta va deveni un brand cunoscut, un adevărat generator de clienţi.
WEBSITE PERSONALIZAT, MENTENANȚĂ WEBSITE, PROMOVARE PE FACEBOOK, INSTAGRAM, GOOGLE, GRAFICĂ PUBLICITARĂ, GOOGLE, DISPLAY, GOOGLE ADS, MAGAZIN ONLINE
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cum te putem ajuta

Implementăm soluții online bazate pe nevoile și planurile tale de afacere

Creare site personalizat pentru nevoile afacerii tale

 

Credem că nu mai este necesar să te convingem că ai nevoie de un website. Fără o prezență online, nu doar că vei pierde potențiali clienți, însă există riscul să îi pierzi și pe cei pe care îi ai deja. De ce? Fiindcă există o tendință de modernizare, de adaptare a serviciilor într-o manieră cât mai automatizată și eficientă. Oamenii vor să ajungă simplu către rezultate rapide și fără bătai de cap.

Mentenanță website

Ce presupun pachetele de administrare și mentenanță site? Pentru a face o asociere, mentenanța unui website este similară cu mentenanța unui autoturism. O dată achiziționată, mașina are nevoie de o anumită strategie de întreținere pentru o bună funcționabilitate: schimb de ulei, filtre, antigel, revizii etc. După aceleași principii administrăm și site-urile. Acestea au nevoie de mici intervenții pentru asigurarea unei utilizări optime și fără incidente.

Promovare pe Facebook

Dacă nu ești familiarizat cu toate posibilitățile acestei rețele de socializare, este de la sine înțeles să te întrebi: “Cum m-ar putea ajuta pe mine Facebook-ul să îmi promovez afacerea? Acesta este un spațiu destinat comunicărilor interpersonale”. Tu practic cauți expunere, potențiali clienți care să rezulte în beneficii financiare (preferabil). Însă tocmai acest aspect “prietenos” din mediul Facebook-ului face posibilă o interacțiune excelentă între tine și potentialii tăi consumatori.

Promovare pe Instagram

O altă platformă care crește în popularitate în Romania este Instagram. Inițial vazută doar ca pe o aplicație de filtrat poze. Numărul utilizatorilor în România a ajuns, în ianuarie, la 9,8 milioane, arata ZeList, serviciul de monitorizare și analiză a social media, în timp ce totalul celor care au un cont Instagram se ridică la aproximativ 3800000.

Promovare pe Youtube

YouTube este considerat cel mai mare canal de conținut video din lume. Se spune că într-un minut se încarcă 72 de ore de conținut video și este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume – după Google, evident. În acest caz, cine nu ar dori să își promoveze produsele și serviciile pe Youtube?

Google Search Ads

Orice deținător de laptop, tabletă, pc sau smartphone efectuează zeci de căutari pe Google zilnic. De la o simplă întrebare precum “cât este ora în …” până la căutări aprofundate pe un anumit subiect, Google a devenit o parte importantă din viețile noastre (pentru unii chiar o anexă). Ba chiar poate ne-a salvat și de la o situație neplăcută: nu reușeam să găsim un loc specific (direcții pe Google maps) sau voiam să traducem un cuvânt din română în altă limbă (Google translate).

Google Display Ads

Dacă vrei să dai un refresh afacerii tale sau vrei să câștigi mai mulți clienți, Google Ads este alegerea potrivită pentru tine. Este o variantă rapidă și eficientă de a-ți crește cota de piață și de a iți prezenta serviciile și produsele potențialilor tăi clienți.

Grafică publicitară

Deși lumea online-ului a luat amploare considerabilă, nu se pot ignora avantajele și beneficiile aduse de grafica publicitară. Bineînțeles, problema cea mai mare este identificarea unui designer grafic de încredere și care poate livra produse finite și de calitate. Din fericire, în echipa Skyrol avem colegi care sunt pasionați de tot ce înseamnă grafică și sunt capabili să vă ajute să vă promovați firma corespunzător.

servicii skyrol