fbpx
MENTENANȚĂ WEBSITE - Skyrol
ESTE FOARTE IMPORTANT CA SITE-UL SA REFLECTE STAREA PREZENTA A AFACERII TALE. Cu Skyrol poate fi foarte simplu sa iti pastrezi site-ul sigur si actualizat cu informatiile la zi. Oferim pachete de servicii profesionale de mentenanta si administrare website.
back-up, mentenanta site, actualizare site, verificare link, monitorizare, protejarea informatiilor, continut nou, protectie antivirus
15188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15188,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Implementăm soluții online bazate pe nevoile și planurile tale de afacere

MENTENANȚĂ WEBSITE

TE PUTEM AJUTA SĂ TE BUCURI MEREU DE UN WEBSITE FUNCȚIONAL ȘI FĂRĂ PROBLEME

Pachetele noastre de mentenanță website includ:

Intervenții imediate și prioritizate

Back-up periodic

Protecție Antivirus sau procese de devirusare

Monitorizare website 24/7

Actualizări periodice platforma

Verificare linkuri interne

ALEGE SĂ FII DIFERIT!

Serviciile de mentenanță a unui website sunt construite cu scopul de a proteja site-ul și de a se asigura o bună funcționalitate a acestuia.

Aceste acțiuni sunt fundamentale pentru un website funcțional și ușor de accesat. Siguranța datelor tale cât și a clienților tăi este fundamentală. Doar câteva ore de nefuncționabilitate a site-ului poate duce le pierderi foarte greu de recuperat.

Poate ți se pare o afirmație exagerată, însă câteva ore (mai rău câteva zile) în care siteul tău este offline, înseamnă atât pierderea de comenzi cât și pierderea încrederii acordate de clienții tăi. Se va diminua imaginea brandului afacerii pentru care muncești atât de mult să îl construiești. Reputația este unul dintre factorii esențiali în mediul de business.

Oamenii cumpără de multe ori brandul, nu neapărat produsul. Ce înseamnă un brand de calitate? Pentru clienți înseamnă o firmă de încredere, a căror servicii sau bunuri se ridică la nivelul așteptărilor lor. Un site nefuncțional, sau cu pagini blocate, cu erori nu inspiră profesionalism și nici calitate.

Este foarte important ca site-ul să reflecte starea prezentă a afacerii tale.

Cu Skyrol poate fi foarte simplu să îți păstrezi site-ul sigur și actualizat cu informațiile la zi. Oferim pachete de servicii profesionale de mentenanță și administrare website.

Conținut nou înseamnă clinți interesați

Una dintre cele mai des întâlnite actualizări la un website este adăugarea de conținut nou și relevant. Fie că este vorba despre blog, sau chiar paginile principale, prin articole noi vei reuși să comunici mesajul tău cât mai clar pentru clienții tăi.

De exemplu, în unele sezoane vei dori să schimbi bannere, poze sau poate și culori (mai ales în preajma sărbătorilor).

Însă pentru a putea face toate aceste modificări (absolut esențiale), ai nevoie de un website care este actualizat corespunzător.

Protejarea informațiilor

Din păcate, mediul online nu este 100% sigur. Există variate atacuri cibernetice care pot targeta și site-ul tău. Astfel informații sensibile (cum ar fi parola și numele utilizatorilor site-ului tău sau comenzile făcute, etc.) pot deveni accesibile oricui.

Cum poți să te protejezi împotriva acestor situații neplăcute? Skyrol îți stă la dispoziție cu soluții pertinente și care îți vor permite să te bucuri de un website sigur cu o prezență online permanentă.

Prin actualizări regulate ale platformei, a modulelor cât și prin efectuarea de backup-uri constante, vom proteja site-ul tău de malware.

Actualizări regulate

Așa cum am mai menționat, actualizarea platformei și a datelor sunt pași cruciali în menținerea sănătății website-ului tău. Din fericire nu sunt acțiuni necesare zilnic, însă aceste actualizări sunt recomandate măcar o dată pe lună.

 

De ce să nu te bucuri constant  de un site bine pus la punct și fără probleme?