fbpx
Promovare Facebook: campanii FacebookAds personalizate!
SCRUTINIZAREA PAGINII DE FACEBOOK, IDENTIFICAREA TIMPILOR CEI MAI POTRIVIȚI PENTRU A FACE POSTĂRI, IDENTIFICAREA GRUPULUI ȚINTĂ, IDENTIFICAREA SCOPULUI CAMPANIEI, CREAREA TEXTULUI PENTRU CAMPANIE, CREAREA UNEI POZE / VIDEO PERSONALIZAT (E) CU OBIECTIVUL CAMPANIEI, STABILIREA BUGETULUI ȘI A PERIOADEI DE DERULARE A CAMPANIEI, RAPORTAREA REZULTATELOR
promovare facebook, intentificare grup, campanie, obiectiv campanie, facebook ads, rapoarte campanie, creare text, creare grafica
14381
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14381,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PROMOVARE FACEBOOK: CE FEL DE CAMPANIE ALEGI?

Spune-ne care este viziunea ta și noi te vom ajuta să o transformi în realitate!

Cum m-ar putea ajuta pe mine Facebook-ul să îmi promovez afacerea? De ce promovare Facebook?

Dacă nu ești familiarizat cu toate posibilitățile acestei rețele de socializare, este de la sine înțeles să te întrebi: “Cum m-ar putea ajuta pe mine Facebook-ul să îmi promovez afacerea? Acesta este un spațiu destinat comunicărilor personale”. Tu practic cauți expunere, potențiali clienți care să rezulte în beneficii financiare (preferabil). Însă tocmai acest aspect “prietenos” din mediul Facebook-ului face posibilă o interacțiune excelentă între tine și potențialii tăi consumatori.

Oamenii vor servicii și răspunsuri rapide. Prin intermediul Facebook poți oferi răspunsuri instant, sugestii de produse sau alte tipuri de recomandări. Nu doar atât, însă dacă cei care îți accesează serviciile sunt mulțumiți de ce le-ai oferit, vor împărtăși și cu prietenii și cunoscuții. O pagină de Facebook bine pusă la punct vă poate aduce beneficii mai mari decât credeți. O campanie atent creată vă poate expune produsul sau serviciul la sute de mii de oameni! În plus, dacă oamenii discută, comentează și acordă atenție brandului creat, în timp toate aceste eforturi se vor consolida într-o comunitate inedită și fidelă (altfel spus, consumatorii fideli).

În Romania, aproape 10 milioane de români sunt activi pe Facebook. Dacă ne luăm după statisticile oficiale, asta înseamnă că jumatate din populație este prezentă pe acest site de socializare. Dar aici ar trebui să luam în considerare și gradul de penetrare a Internetului. Ultimul studiu EuroStat susținea că în Romania aproximativ 65% din populația țării noastre are access la Internet.

Considerând acest aspect, aproximativ 80% din românii care sunt activi online, sunt activi și pe Facebook. Asftel de procente s-ar traduce în peste 11 milioane de români care au conturi pe această platformă de socializare. Desigur, nu toți cei 11 milioane vor deveni clienții tăi sau sunt interesați de produsele sau serviciile tale. Însă, fie și un procentaj umil, de doar 1% înseamnă peste 110 mii de potențiali clienți. Îți permiti să ii ratezi?

CE VOM FACE PENTRU O CAMPANIE FACEBOOKADS DE SUCCES

Fiecare client are nevoi diferite, însă pașii respectă o metodologie strictă:

Scrutinizarea paginii de Facebook

În cazul În care nu ai deja o pagină, vom crea o pagină specială produslui/serviciului tău. Fiecare detaliu contează!

Identificarea timpilor cei mai potriviți pentru a face postări

Nu trebuie să postezi des și prost. Sunt anumite intervale în cadrul cărora audiența ta este activă.

Identificarea grupului țintă

De ce sa irosesti bani pentru a transmite mesajul tau celor care nu sunt interesati de ceea ce le oferi?

Identificarea scopului campaniei

Acest pas pare evident, însă trebuie să știi exact ce dorești să obții (vizualizări, click-uri pe site, like-uri etc.).

Crearea textului pentru campanie

Fără o poveste bună în spate, nu poți spera să atragi atenția.

Crearea unei poze / video personalizat (e) cu obiectivul campaniei

Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte și de cele mai multe ori aceasta poate face utilizatorul să se oprească din scroll.

Stabilirea bugetului și a perioadei de derulare a campaniei.

Este bine de știut de la început cât trebuie investit pentru o planificare corespunzătoare.

Raportarea rezultatelor

La final trebuie să știi dacă a meritat sau nu investiția, nu? Noi suntem transparenți și oferim detaliat care a fost impactul campaniei.

11000000

Conturi Facebook în România

10000000

Conturi Youtube în România

3800000

Conturi Instagram în România

270000000

Cuvinte cautate în fiecare oră pe Google

Cum să ajungi la acei clienți potențiali și să-i convingi să cumpere?

Acesta este întrebarea dificilă la care tehnicile noastre de marketing digital vor găsi raspunsul.

Și nu doar fiindcă așa ne place nouă să susținem, ci fiindcă am testat, am greșit, am învățat și ne-am perfecționat tactica. Ceea ce funcționa pe Facebook acum 2-3 ani, în prezent nu mai dă rezultatele dorite. Site-ul de socializare care crește în numărul de utilizatori, a impus condiții stricte. Dacă nu ești atent, riști să ți se anuleze campania și să investești mult timp și energie, bani degeaba.
Nu rata șansa de a crește exponențial imaginea firmei tale în mediul online. Skyrol te ajută să creezi un mesaj profesionist, personalizat pentru clienții tăi și care va atinge rezultatele dorite. Haide să-ți descoperim clienții de pe Facebook: profită acum de oferta Skyrol pentru promovare Facebook!

CE SPUN CLIENȚII

ABILITĂȚILE NOASTRE