fbpx
Promovare Instagram: reclame profesionale pentru Insta!
Publicitatea pe Instagram este o metodă eficientă de a sponsoriza conținut pentru a ajunge la o audiență nișată și mult mai mare față de expunerea organică. De cele mai multe ori, Instagram Ads este folosit pentru a crește influența unui brand, pentru a informa clienții de anumite produse/servicii, de a genera clienți noi cât și de a ghida actualii clienți către produsele de care au nevoie.
instagram ads, insta, publicitate, reclama instagram, influenta brand, hashtag, produse, servicii, platforma, promovare
15229
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15229,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
skyrol promovare instagram

Promovare Instagram: Profită de Instagram Ads

Instagram, ca și Facebook, este o platformă de socializare. Practic, este o aplicație menită să aducă oamenii mai aproape unul de altul în lumea virtuală. Însă diferența majoră dintre Facebook și Intagram sunt tipurile de postări cât și comportamentul utilizatorilor pe aceste site-uri. Dacă pe Facebook se acceptă un ton profesional, bazat pe postări de tip text, chiar și articole, pe Instagram accentul cade foarte mult pe partea vizuală.

Pozele și hashtagul potrivit sunt cheia succesului. Pe Instagram, oamenii se asteaptă să gasească postări amuzante, poze superbe și puține cuvinte. Pe Instagram îți spui povestea afacerii tale doar prin fotografii și video-uri scurte.

De ce te-ar interesa pe tine de promovare pe Instagram?

Din acelasi motiv pentru care ai vrea ca firma ta să fie prezentă pe toate site-urile de socializare: acolo își petrec clienții tăi marea majoritate a timpului în care sunt online. Dacă nu reusești să interacționezi cu ei într-o manieră cordială și eficientă, atunci cum vei reuți să ai o afacere de success?

Conform datelor de pe statista.com, Instagram are o bază solidă de utilizatori în România, mai precis peste 3.4 milioane de conturi active. Dintre acestea aproximativ 100 de mii sunt conturi de business. Cu alte cuvinte, Instagram este folosit în scopuri publicitare pentru a converti utilizatorii în clienți.

Aproximativ 65% dintre românii de pe Instagram,  au vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Așadar, această platformă trebuie folosită corespunzător în funcție de preferințele și comportamentele specifice oamenilor în aceste intervale de vârstă.

Ce înseamnă asta mai exact? Un răpuns simplu ar fi: nu orice tip de postare poate fi sponsorizată pe Instagram. Cea pe care o alegi trebuie sa îndeplinească niște condiții esențiale: atragătoare din punct de vedere vizual, hashtag-uri bine gândite și un call to acțion potrivit pentru clientul pe care îl cauți.

Ce înseamnă Instagram Ads?

Publicitatea pe Instagram este o metodă eficientă de a sponsoriza conținut pentru a ajunge la o audiență nișată și mult mai mare față de expunerea organică. De cele mai multe ori, Instagram Ads este folosit pentru a crește influența unui brand, pentru a informa clienții de anumite produse/servicii, de a genera clienți noi cât și de a ghida actualii clienți către produsele de care au nevoie.

Cu alte cuvinte, Instagram Ads poate fi o unealtă eficientă în a crește reputația afacerii tale.  Conform datelor statistice oferite de Instagram, 60% din oameni susțin că prin intermediul acestei platforme ei reușesc să descopere produse și servicii noi. Astea sunt vești excelente pentru firmele care sunt la început!

11000000

CONTURI FACEBOOK ÎN ROMÂNIA

1000000

CONTURI YOUTUBE ÎN ROMÂNIA

3800000

CONTURI INSTAGRAM ÎN ROMÂNIA

270000000

CUVINTE CAUTATE ÎN FIECARE ORĂ PE GOOGLE

Este Instagram Ads potrivit pentru afacerea ta?

Așa cum am menționat, Instagram este o platformă de socializare cu particularitățile ei. Adică nu putem folosi aceeași strategie de promovare și pe Facebook cât și pe Instagram. De ce? Oamenii au așteptări diferite de la cele două site-uri.

Așadar, noi te vom ajuta să te adaptezi conform dorintelor potențialilor tăi clienți. Instagram este o variantă excelentă dacă activezi în domeniul serviciilor (călătorii, divertisment, imobiliare, rețete, blog-uri, machiaj etc.). De ce? Fiindcă astea sunt ariile de interes a oamenilor cu vârste între 18-35 de ani. Bineințeles, primul pas este să stabilim audiența țintă. De acolo Skyrol va pune la punct o strategie bine gândită pentru a da rezultatele dorite.

Altfel spus, Instagram Ads este potrivit pentru afacerea ta. Trebuie doar să știi cum să te folosești de această platformă în avantajul tău.

Specialiștii Skyrol îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să profiți de posibilitățile Instagram. Află acum mai multe detalii!

CE SPUN CLIENȚII

ABILITĂȚILE NOASTRE