fbpx
Promovare Youtube: reclame profesionale pentru Youtube!
Skyrol îți stă la dispoziție pentru a îți sugera varianta optimă pentru a utiliza Youtube în avantajul tău. Echipa noastră de specialiști va analiza profilul afacerii tale și va stabili strategia corectă de promovare. Uneori Youtube nu este un canal potrivit, însă asta nu înseamnă ca nu sunt opțiuni.
promovare youtube, youtube ads, reclame video, reclame imagini, reclame text
14006
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14006,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Promovare Youtube: Sunt șanse foarte mari să fi făcut o căutare pe Youtube chiar astăzi.

 

Fie că erai interesat să aculți muzică sau să cauți un review interesant sau poate chiar o rețetă. Youtube a devenit una dintre cele mai iubite platforme video din lume. Are miliarde de utilizatori la nivel global iar succesul său nu a rămas neobservat. Gigantul Google a achiziționat Youtube fiindcă i-a ințeles potențialul și a preconizat câștigurile colosale pe care această platformă i le poate aduce.

11000000

CONTURI FACEBOOK ÎN ROMÂNIA

1000000

CONTURI YOUTUBE ÎN ROMÂNIA

3800000

CONTURI INSTAGRAM ÎN ROMÂNIA

270000000

CUVINTE CĂUTATE ÎN FIECARE ORĂ PE GOOGLE

Promovare Youtube: Platforma este gratis de accesat, cum anume poate fi monetizată?

Secretul unei reclame de calitate și eficiente este să nu fie evidentă pentru persoanele căruia i se adresează. Oamenii sunt predispuși să facă cumpărături dacă sunt într-o dispoziție bună – și dacă ești pe Youtube, cu siguranță te simti mai relaxat și interesat să descoperi produse noi.

Cât de relevant este Youtube pentru România?

Conform Mediafax, sunt peste 7 milioane de vizitatori unici în fiecare lună pe Youtube. În prezent sunt înregistrate peste 200 000 de canale cu utilizatori români. Unele dintre ele au peste 500 000 de abonați.

Cu alte cuvinte, Youtube este relevant pentru România și în următorii ani va lua din ce în ce mai multă amploare. O reclamă video-ul este o variantă mult mai atractivă pentru clienți, mai ales în prezent, când timpul a devenit una dintre cele mai prețioase resurse.

Regula de aur la reclamele video este: Dacă nu reușesti să captezi interesul în primele 5 secunde atunci nu o poți considera o vizionare de succes. Din fericire, sunt cateva “trucuri” care pot trezi atenția clienților tăi.

Promovare Youtube: Este Youtube potrivit pentru afacerea ta?

Înainte de a găsi răspunsul la această întrebare, trebuie să știi exact atât direcția în care vrei să se îndrepte firma ta cât și care sunt opțiunile oferite de Youtube.

 

În linii mari, în ceea ce privește reclama pe Youtube sunt trei variante:

Reclame video

Cu siguranță îți amintești măcar o dată când a trebuit să apeși “Skip Ad” fiindcă îți doreai să ajungi la un alt video pe youtube. Însă, uneori, dacă reclama este reușită sau axată pe linia ta de interese, o vei asculta până la capăt, ba chiar vei da un click către website-ul creatorului.

Reclame de tip imagini

Da! Pe Youtube poți avea ca reclamă o imagine – însă trebuie să te asiguri că fotografia surprinde perfect mesajul. Nu doar atât, însă și culorile trebuie alese cu atenție.

Reclame de tip text

Aici ești puțin mai limitat, însă o reclamă scrisă potrivit poate atrage atenția clienților tăi. Nu doar atât, însă poate îi și vei converti!

IA LEGĂTURA CU NOI

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

EMAIL

Cum poți profita de promovare pe Youtube?

Skyrol îți stă la dispoziție pentru a îți sugera varianta optimă pentru a utiliza Youtube în avantajul tău. Echipa noastră de specialiști va analiza profilul afacerii tale și va stabili strategia corectă de promovare. Uneori Youtube nu este un canal potrivit, însă asta nu înseamnă ca nu sunt opțiuni.

 

Însă, înainte de a discuta de promovare, trebuie să te asiguri că site-ul tău este foarte bine pus la punct. Contactează-ne acum și descoperă potențialul afacerii tale!

ABILITĂȚILE NOASTRE

    Sorry, no posts matched your criteria.