fbpx
Creare website de prezentare în mai puțin de o lună!
Ce înseamnă de fapt un site de success? Cum se măsoară reușita/nereușita unui website? Sunt mulți factori care pot contribui la crearea unui site de calitate, potrivit afacerii tale și pentru clienții tăi. Design-ul, structura paginilor, conținutul, graficele, culorile, până și fontul ales poate face diferența
website, webdesign, site prezentare, optimizare, iasi, mobile, user friendly, creare site
14057
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14057,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Implementăm soluții online bazate pe nevoile și planurile tale de afacere

WEBSITE PERSONALIZAT

GOOGLE SEARCH ADS

Fii la îndemâna clienților tăi! Mai orice cautare online începe cu Google. Site-ul tău poate fi printre primele opțiuni!

MAGAZIN ONLINE

Lasă-te descoperit de clienții tăi! Te putem ajuta să comunici mai ușor cu ei printr-un website structurat după nevoile afacerii tale.

MENTENANTA

Acordăm mentenanță gratuită pentru un anumit interval de timp cât și posibilitatea de a beneficia de un pachet contra cost pe viitor.

CONTACT

Completează formularul de contact și îți răspundem rapid la toate întrebările.

ALEGE SĂ FII DIFERIT!

CREARE WEBSITE DE PREZENTARE: CE VOM FACE PENTRU TINE

Creare website de prezentare pentru nevoile afacerii tale

Credem că nu mai este necesar să te convingem că ai nevoie de un website de prezentare. Fără o imagine online a business-ului tău, nu doar că vei pierde potențiali clienți, însă există riscul să îi pierzi și pe cei pe care îi ai deja. De ce? Fiindcă exisă o tendință de modernizare, de adaptare a serviciilor într-o manieră cât mai automatizată și eficientă. Oamenii vor sa ajungă simplu către rezultate rapide și fără bătăi de cap. Cu un site bine pus la punct, orice interacțiune poate fi doar la câteva click-uri distanță. Și dacă clienții sunt mulțumiți, cu siguranță și voi veți fi.

Ce înseamnă de fapt un website de prezentare de success? Cum se masoară reușita/nereușita unui website? Sunt mulți factori care pot contribui la crearea unui site de calitate, potrivit afacerii tale și pentru clienții tăi. Design-ul, structura paginilor, conținutul, graficele, culorile, până și fontul ales poate face diferența.

De asemenea, trebuie să ai răspunsul la întrebarea: Ce fel de website îndeplinește cel mai bine nevoile afacerii tale? Pentru anumite tipuri de servicii, cel mai bine s-ar potrivi un site de prezentare. În alte cazuri, sunt necesare alte funcționalități (i.e. pentru o agenție imobiliară). Răspunsurile găsite sunt fundația pe baza căreia se efectuează crearea unui website de prezentare.

Însă, scopul nostru nu este de a te îngreuna cu toate aceste detalii, ci să-ți aducem claritate și eficiență. Dacă îți dorești un site ușor de aministrat, 100% responsive, optimizat pentru motoarele de căutare, inclus în Google Business și simplu de accesat, atunci noi te putem ajuta. Chiar acum! De ce să te încrezi în serviicle noastre? Iată de la ce te poți aștepta de la un website creat de noi:

Design personalizat

Afacerea ta este personală. Chiar dacă sunt mai mulți ofertanți ai aceluiași produs/serviciu, trebuie să identifici un mod de a-ți lăsa amprenta. Acea notă unică, poate face diferența. Si noi te putem ajuta să o pui în valoare.

Site administrabil

Simplu de înteles și utilizat. Fiecare website creat de noi, vine cu un panou de administrare inclus ce permite o manageriere rapidă a paginilor, elementelor media cât și a altor informații pe care le dorești pe site-ul tău.
Totul este user-friendly și nu trebuie să-ți bați capul prea mult dacă vrei să completezi site-ul tău cu câte ceva nou (fie un articol, o imagine etc.).

100% responsive

Un site adaptabil pentru toate tipurile de ecrane. Ce înseamnă asta? Înseamnă că site-ul tău nu își va pierde din utilități sau design dacă va fi vizualizat fie pe desktop, telefon, laptop sau tabletă. Îți garantăm un website de calitate, potrivit pentru fiecare tip de utilizator.

SEO inclus

Soluții de optimizare SEO pentru a spori vizibilitatea în cadrul motoarelor de căutare. Pentru că site-ul tău să aibă șanse de reușită în Google (de exemplu), trebuie implementată o strategie de SEO chiar din momentul creării websiteului. Noi ne vom ocupa de on-page SEO pentru a oferi o viteză de încărcare excelentă și un cod valid, fără erori.

Galerie foto

Se spune că o poză valorează cât 1000 de cuvinte. Și într-o lume în care majoritatea oamenilor petrec maxim 30 de secunde pe un site înainte de a se hotărî să rămână, este vital să te folosești de toate “trucurile” posibile. Fotografiile bine realizate și implementate în locurile potrivite, vor atrage atenția clienților tăi și îi vor determina să citească și informația de pe website.

Nu doar atât, însă modulul de galerii foto este gratuit și vei avea șansa să pui câte imagini vrei fără niciun cost extra. Poți alege între galerii, slide-uri sau cataloage de produse.

Încărcare rapidă

Așa cum am menționat, unui utilizator îi ia între 10 și 30 de secunde pentru a se hotărî dacă rămân pe un website sau nu. Asta este intervalul pe care îl ai la dispoziție să iți convingi clienții cî ceea ce oferi tu, chiar merită. Așadar, ai nevoie de un site care se încarcă rapid și corect.

Noi ținem cont de acest aspect chiar încă din faza incipientă de creare a site-ului. Lucrăm cu platforme performante, updatate la zi și care nu au probleme la încărcarea elementelor de pe pagină. Nu doar atât, însă specialiștii noștri vor analiza cu atenție site-ul pentru a elimina orice problemă.

Pagina contact

Pachetul nostru oferă și crearea unei pagini de contact personalizată. Practic, aceasta pagină se va transforma într-o carte de vizită virtuală.

Le puteți spune clienților voștri într-o manieră clară și concisă cum vă pot contacta. De asemenea vom introduce adresa sediului vostru pe Google Maps.

Google places

Dacă nu ești pe google, practic nu exiști. Asta ar fi una dintre frazele susținute de majoritatea specialiștilor de SEO cât și de noi. Prin intermediul Google Places, clienții te vor găsi mult mai ușor și pot lăsa și recenzii.

Vei beneficia și de multe alte functionalități și servicii de calitate:

Blog integrat

Îți oferim blog integrat în site, cu același design pentru consistență și profesionalism. Noutăți, știri și articolele de interes pot fi postate pe blog pentru a menține atenția clienților tăi.

Dacă dorești să și monetizezi acest blog, îți punem la dispoziție variante de reclame/bannere. Pentru mai multe detalii, te invităm să intri în contact cu unul dintre specialiștii noștri.

Pagini nelimitat

Dacă vei dori să îți extinzi website-ul, noi te putem ajuta. Soluția oferită de noi este 100% administrabilă și vei putea să creezi câte pagini noi dorești fără bătăi de cap.

Îți punem la dispoziție și căteva sfaturi de SEO pentru a indexa aceste pagini cu succes în motoarele de căutare.

Imagini nelimitat

Fotografiile sunt foarte importante pentru a transmite un mesaj în mediul online. Toate site-urile create de noi îți oferă posibilitatea să încarci câte imagini dorești. De ce să nu ai galerii interesante și atractive?

Mail nelimitat

Vei beneficia gratuit de câte conturi de email personalizate dorești. În funcție de activitatea voastră, vă recomandăm să vă alegeți 2-3 conturi principale. Utilizând domeniul site-ului tău, iți vom crea conturi de email personalizate și usor de accesat.

Garanție

Vei beneficia de garanție pentru o perioadă de 6 luni la fiecare site creat de echipa noastră. Ce înseamnă asta mai precis? Înseamna că produsul final pe care vi l-am oferit, va rămâne funcțional și fără probleme. Iar dacă acestea apar, le vom repara noi, GRATUIT.

*garanția iși pierde validitatea dacă ați intervenit în liniile de cod ale website-ului sau ați alterat în vreo manieră funcționabilitatea website-ul pe care vi l-am livrat inițial.

Domenii și găzduire

Dacă nu ai domeniu sau un plan de găzduire, noi te putem ajuta și la acest aspect. Împreună putem identifica cel mai bun nume pentru site-ul tău cât și o soluție de găzduire avantajoasă.

De asemenea, oferim și varianta de a vă găzdui site-ul pe serverele noastre. Asta nu înseamnă că nu vei avea acces în spatele site-ului. Vom crea un cont special de FTP prin intermediul căruia poți accesa fisierele/baza de date ale website-ului tău. Nu recomandăm să faci modificări decât dacă ai cunoștințele necesare.

Mentenanță

Prin mentenanță se oferă o atât o bună mentenanță a site-ului cât și aplicarea unor update-uri necesare, repararea de erori, back-up, curățare/protecție antivirus și alte situații neprevăzute.

Aceste acțiuni sunt fundamentale pentru un website funcțional și ușor de accesat. Noi vă punem la dispoziție câteva pachete de care puteți profita chiar acum. Nu doar atât, însă dacă site-ul este creat de echipa noastră, prima luna de mentenanță este GRATUITĂ.

Suport tehnic

Pentru orice nelămurire sau problemă întâmpinată cu website-ul creat de echipa noastră, ne puteti contacta prin email și în cel mult 24h veți primi un răspuns. Noi găsim soluția pentru orice problemă!

Consultanță promovare

Creare unui site este abia primul pas făcut pentru a vă întări prezența online. Fără tehnici de promovare bine puse la punct, va fi aproape imposibil sa ajungeți la clienții voștri. Consultanții noștri de marketing vă pot ajuta să implementați o strategie bine pusă la punct și de care să beneficiați pe termen lung.